PNL: Bugetarii trebuie să muncească fără vouchere și pensii speciale6Foto© stirileprotv.ro

PNL: Bugetarii trebuie să muncească fără vouchere și pensii speciale

, 24 știri, 12 vizualizări

„Vine momentul adevărului! În medie salariile nete ale bugetarilor sunt duble față de cele din sectorul privat. DUBLE! Dar comparația nu este corectă. Nu surprinde toate informațiile. Bugetarii primesc tichete de vacanță, tot felul de sporuri, zile libere și cel mai important siguranța că indiferent de cât prost își fac meseria nu pot să concediați. Tot ce primesc în plus bugetarii este susținut de taxe plătite de privați”, a scris Florin Cîțu pe Facebook.

În medie salariile nete ale bugetarilor sunt duble față de cele din sectorul privat. DUBLE!

Dar comparația nu este corectă. Nu surprinde toate informațiile.

Bugetarii primesc tichete de vacanță, tot felul de sporuri, zile libere și cel mai important siguranță că indiferent de cât prost își fac meseria nu pot să concediați. Tot ce primesc în plus bugetarii este susținut de taxe plătite de privați.

Este clar că bugetarii sunt privilegiații societății. Fără niciun dubiu. Trebuie să avem curajul să recunoaștem TOȚI acest lucru. Restul romanilor, din țară și din străinătate, muncesc pentru că bugetarii să trăiască bine, chiar dacă majoritatea sunt praf la locul de muncă. (Există o parte dintre bugetarii care merita fiecare leu pe care îl primesc. Ei sunt singurii care rămân în guvernarea liberală.)