PNL vrea să-l demită pe Liviu Dragnea de la șefia Camerei Deputaților
Foto: www.libertatea.ro

PNL vrea să-l demită pe Liviu Dragnea de la șefia Camerei Deputaților

5 știri, 14

PNL vrea să îl demită pe Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților. Liberalii vor propune modificarea Regulamentului pentru a putea strânge semnături pentru demiterea lui Liviu Dragnea, a anunțat președintele PNL, Ludovic Orban.

”La ora actuală, printr-o greșită interpretare a unor decizii ale Curții Constituționale, președintele Camerei nu poate fi schimbat decât la propunerea liderului grupului care l-a propus, ceea ce mi se pare total inadmisibil. Dorim să schimbăm Regulamentul astfel încât fie o treime, fie mai multe grupuri parlamentare să poată să inițieze demiterea din funcția de președinte al Camerei Deputaților a domnului Dragnea”, a declarat președintele PNL.

Ludovic Orban spune că la vot secret ”nu se știe niciodată” câți vor vota împotriva liderului PSD.

PNL îl amenință pe Tudose cu moțiunea de cenzură, dacă nu scapă de miniștrii cu probleme în justiție

Orban l-a somat pe Mihai Tudose să inițieze, pentru că are atribuțiile constituționale, fără să mai ceară voie de la Liviu Dragnea, ”scoaterea, evacuarea din Guvern pe scara de urgență” a miniștrilor cu probleme, indiferent că sunt probleme penale, probleme de plagiat sau că sunt ”probleme de analfabetism sau de incompetență crasă”.

”În cazul în care nu va iniția scoaterea din Guvern a tuturor miniștrilor cu probleme, luăm în calcul inițierea unei moțiuni de cenzură”, a spus liderul PNL.

    Citește pe libertatea.ro