Poli Iasi castiga la scor impotriva Dunarii Calarasi© onlinesport.ro

Poli Iasi castiga la scor impotriva Dunarii Calarasi

, 12 știri, 20 vizualizări

Poli Iași - Dunărea Călărași 1-0 (Platini 39)

Poli Iași: Rusu - Gallego, Frăsinescu, Mihalache, Sin - Qaka, Cioinac, Nascimento - Platini, Burlacu, SemedoRezerve: Peralta - Rus, Zaharia, Mihăescu, Petre, Enoh, TeixeiraDunărea: Straton - Gligorov, Dobrosavlevici, Luchin, Mendy - Ammari, Henderson, Simion, Benzar - Iancu, SoudaRezerve: Calancea - Sîrghi, Keyta, Honciu, Filip, Stoica, MunteanuMinutul 39: GOOOOL Poli Iași! Nascimento îi pasează lui Patrick Petre, acesta schimbă partea și trimite către Platini, iar acesta nu-l iartă pe Straton din poziție ideală.

Dan Alexa are șansa de a scăpa din zona roșie, dacă obține un succes la Iași. De asemenea, scaunul lui Flavius Stoican se clatină, iar plecarea antrenorului din Copou pare iminentă. Ieșenii speră să pună punct seriei negre de pe teren propriu în meciul de sâmbătă, cu Dunărea Călărași. Fără succes în ultimele patru runde și având în spate o serie incredibilă de trei luni fără victorie pe propriul teren (ultimul succes datează din 10 februarie), echipa lui Flavius Stoican este obligată să câștige disputa cu Dunărea pentru a nu-și complica și mai mult situația.

Antrenorul Flavius Stoican a admis că în cazul unui succes echipa sa și-ar asigura într-o mare măsură liniștea pentru ultima parte a campionatului. ”Ne așteaptă o partidă dificilă, pe care trebuie să o câștigăm. Chiar dacă ei vin după o victorie în fața celor de la Dinamo, jucăm pe teren propriu și trebuie să facem totul pentru a lua cele trei puncte. Dacă vom câștiga acest meci, ne vom asigura într-o mare proporție o liniște pentru partidele viitoare. Sper ca jucătorii să fie conștienți de importanța acestui meci”, a declarat Flavius Stoican.