Politician PSD din Giurgiu filmat în timp ce amenința cu sabia un concurent de la ALDE4Foto1Video© adevarul.ro

Politician PSD din Giurgiu filmat în timp ce amenința cu sabia un concurent de la ALDE

, 8 știri, 11 vizualizări

Marian Olan, viceprimarul comunei Izvoarele din județul Giurgiu, membru al PSD a fost filmat în timp ce îl amenința cu o sabie pe președintele organizației ALDE din localitate, Alin Bănică. În imaginile publicate pe rețelele de socializare se poate vedea cum Olan a scos o sabie din mașina sa de teren, se îndreaptă spre politicianul de la ALDE și îl amenință spunându-i cuvinte obscene.

Potrivit declarațiilor lui Alin Bănică, incidentul s-a produs în fața biroului firmei sale: ”A scos din mașină sabia și m-a amenințat, l-a lovit pe un prieten de-al meu care a încercat să-l oprească. M-a amenințat în legătură cu politica, eu am fost în trecut primarul localității și l-am susținut pe el și pe actualul primar, a fost o eroare.

Mi-a reproșat că îl concurez”, a declarat Bănică potrivit G4Media. La incident a fost chemată poliția, dar șeful ALDE Izvoarele le reproșează polițiștilor că nu i-au pus fiola liderului local al PSD: ”Era clar sub influența alcoolului, dar polițiștii l-au lăsat să plece”.