Polițist din Suceava, atacat cu sabia la percheziții
Foto: adevarul.ro

Polițist din Suceava, atacat cu sabia la percheziții

49 știri, 20

Update Un polițist de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (SAS) a fost rănit grav, luni dimineața, în timpul unor percheziții desfășurate în Rădăuți, județul Suceava, la un suspect de trafic de droguri. Polițistul a fost atacat cu o sabie.

Polițistul este în comă. O ambulanță l-a preluat de la Spitalul din Rădăuți, unde a fost dus după ce a fost rănit cu o sabie de tip macetă în timpul perchezițiilor și l-a transportat la Spitalul de Urgență Suceava, în comă.

”Ambulanța a preluat un bărbat în comă, de la spitalul din Rădăuți unde a fost stabilizat și au fost efectate au fost efectuate primele îngrijiri medicale, și l-a transportat la spitalul de urgență din Suceava”, a declarat, pentru Mediafax, directorul Serviciului de Ambulanță Suceava, dr. Alexandru Lăzăreanu.

Polițiștii din Suceava spun că proprietarul casei unde s-au desfășurat perchezițiile nu a răspuns la solicitările celor de la acțiuni speciale, astfel că intervenția a fost una în forță.

”Unul dintre polițiștii, un bărbat de 35 de ani din Rădăuți, angajat al IPJ Suceava la Serviciul de Acțiuni Speciale a fost rănit în zona capului cu o macetă. Agresorul a fost reținut de polițiști” a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Suceava, comisarul Ionuț Epureanu.

Polițistul a fost transportat de urgență la spital, în comă indusă, urmând să fie supus mai multor investigații de specialitate pentru a se...

    Citește pe cotidianul.ro