Polițiștii din Brașov au reușit să o găsească pe femeia care a locuit timp de trei luni într-un cort montat la marginea pădurii din Brașov4Foto© a1.ro

Polițiștii din Brașov au reușit să o găsească pe femeia care a locuit timp de trei luni într-un cort montat la marginea pădurii din Brașov

, 4 știri, 31 vizualizări

De trei luni, oamenii de pe strada Curcanilor din Brașov discută despre misterioasa femeie care trăiește într-un cort instalat chiar la marginea pădurii. O femeie „cu un păr lung șaten închis, înăltuță, slăbuță”, o descriu localnicii, citați de jurnaliștii de la Libertatea.

Localnicii spun că, ori de câte ori încercau să se apropie de ea, femeia o lua la fugă și se ascundea, fapt care i-a făcut pe unii să creadă că cea din cort poate avea probleme psihice.

Teoriile despre cine este și ce ar căuta, singură, într-un cort la marginea unei păduri, și-au făcut loc în rândul riveranilor. Unii cred că poate fi o femeie care a fugit de acasă de frica soțului, alții bănuiesc că ar putea avea legături cu diverși bărbați, iar alții cred că face parte dintr-o sectă.