Bărbat violent din Prahova, împușcat de polițiști
Foto: www.agerpres.ro

Bărbat violent din Prahova, împușcat de polițiști

7 știri, 83

Polițiștii din Prahova au împușcat un bărbat care i-a amenințat cu toporul. Incidentul s-a petrecut azi, atunci când oamenii legii au intervenit la o sesizare venită prin serviciul unic de urgență „112”.

Scena ruptă parcă din înregistrările video cu polițiști americani s-a petrecut pe raza localității Buda, acolo unde o patrulă de poliție a intervenit la o sesizare prin SNUAU 112 privind distrugerea unor autovehicule de către o persoană.

A amenințat polițiștii cu toporul

La fața locului, patrula de poliție a identificat persoana reclamată, care avea asupra sa un topor, cu care i-a amenințat pe polțiști și a încercat să îi lovească.

Oamenii legii l-au împușcat în abdomen

Oamenii legii au efectuat somații legale, au tras un foc de avertisment în plan vertical, iar după ce au văzut că persoana continuă să fluture amenințător toporul l-au împușcat în abdomen.

Potrivit primelor informații, atacatorul este conștient și a fost preluat de medici care au ajuns de urgență la fața locului.

Atacatorul are probleme psihice și a mai fost cercetat

Referitor la bărbatul care a distrus două autoturisme pe un teren viran și s-a folosit armamentul pentru a fi imobilizat, autorul agresiunii a fost identificat ca fiind din comuna Ariceștii Rahtivani, județul Prahova, cu probleme psihice și antecedente penale.

Potrivit unor surse judiciare, individul a mai făcut obiectul cercetărilor poliției și ...

    Citește pe libertatea.ro