Polițistul pedofil ar mai fi suspectat în 15 cazuri, comise începând cu anul 2009
Foto: jurnalul.ro

Polițistul pedofil ar mai fi suspectat în 15 cazuri, comise începând cu anul 2009

18 știri, 34

Polițistul pedofil ar mai fi suspectat în 15 cazuri, comise începând cu anul 2009 și pentru care nu a fost găsit până în prezent un autor, transmite Digi 24.

De altfel, polițistul pedofil a recunoscut două cazuri de agresiuni sexuale: cele asupra celor doi copii din Drumul Taberei și un caz din anul 2012.

„Într-un final, și-a recunoscut faptele. Sunt două fapte pe care le-a recunoscut, una din 2012 și cele din 5.01.2018. Este reținut pentru 24 de ore și va decide procurorul să mearga la instanță, nu va fi dus în seara asta, din câte știu eu, cred că mâine (marți-n.r.)”, a declarat avocatul agentului, la sediul Poliției Capitalei, potrivit Mediafax.

Polițiștii care-l anchetează au făcut un test ADN din care rezultă că ar fi și autorul a altor două infracțiuni asupra unor copii minori. Potrivit unor surse, bărbatul suspect de perversiuni sexuale cu o minoră, faptă din anul 2009, și al unui viol comis în anul 2012, victima fiind tot minoră.

În cazul agresiunii din anul 2012, oamenii legii au dat publicității imagini de pe camerele de supraveghere, dar nu au reușit să-l prindă. După șase ani, au reușit să afle cine era personajul. Surse judiciare susțin că este chiar polițistul Eugen Stan, cel care a recidivat și care a fost trimis după gratii abia acum.

Luni, polițistul pedofil Eugen Stan a fost reținut, fiind acuzat că a agresat sexual doi copii într-un lift dintr-un bloc din ...

    Citește pe libertatea.ro