Ponta: Cel mai important aliat al actualului guvern este, fără intenție, Ludovic Orba
Foto: www.puterea.ro

Ponta: Cel mai important aliat al actualului guvern este, fără intenție, Ludovic Orba

6 știri, 31

Victor Ponta, președintele Partidului Pro România, a declarat miercuri, la Timișoara, că ar fi un "dezastru" ca actualul guvern să își mandatul până la capăt, el adăugând că principalul aliat al Cabinetului Dăncilă și al lui Liviu Dragnea este "fără intenție'' chiar liderul PNL, Ludovic Orban.

"Actualul Cabinet poate duce până la capăt guvernarea, dar ar fi un dezastru. În acest moment, cel mai important aliat al guvernului Dăncilă și al lui Liviu Dragnea, fără intenție, dar din lipsă de inteligență, este Ludovic Orban", a afirmat Victor Ponta, într-o conferință de presă, potrivit Agerpres.

El a explicat că moțiunile pe care le fac PNL, USR și PMP, ca partide de opoziție, trebuie "să spună niște lucruri", nu doar să transmită mesajul "noi vrem să o dăm jos pe Dăncilă ca să vină Orban".

"Noi sprijinim orice variantă din PSD+ALDE, care să revină însă la o politică europeană și democratică. Dacă domnul Orban o ține zi de zi 'să o dăm jos pe Dăncilă, ca să vină Orban', vă anunț că vom rămâne cu Dăncilă mult timp de acum înainte", a afirmat Ponta.

Liderul Pro România a arătat că formațiunea crede și susține că "violențele din 10 august au fost inițiate, pregătite, instigate de Carmen Dan și echipa sa politică", dar demersul Opoziției prin moțiunea împotriva ministrului Carmen Dan nu a fost bine gândit, fiind respins la vot în Parlament, ceea ce i-a dat satisfacție lui Liviu Dragn...

Citește pe puterea.ro