Ponta despre audierea ministrului de Interne: Nu a spus mare lucru;are lucruri grave de ascuns legat de 10 august

Ponta despre audierea ministrului de Interne: Nu a spus mare lucru;are lucruri grave de ascuns legat de 10 august

10 știri, 47

Deputatul Victor Ponta, lider al Pro România, susține că ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, are lucruri grave de ascuns despre evenimentele din 10 august, el afirmând, marți, că la audierea în Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputaților aceasta nu a oferit niciun răspuns concret.

"Doamna Carmen Dan și jandarmul ei au spus, de principiu, că nu au nicio obligație să spună nimic Parlamentului, că nu pot să dea niciun fel de date despre 10 august. Au venit, nu au spus mare lucru, dar important este că au venit și important este că din ce în ce mai mult ne dăm seama că au lucruri grave de ascuns despre ceea ce s-a întâmplat pe 10 august", a declarat Victor Ponta, într-o conferință de presă.

La rândul său, deputatul Gabriela Podașcă, membru în comisia parlamentară, a precizat că ministrul Carmen Dan nu a dat niciun răspuns concret, ea opinând că acest lucru arată o "atitudine sfidătoare".

"Din păcate, dna ministru a venit la comisie doar ca să aibă de unde să plece. Nu a oferit niciun răspuns concret. Cred că aceste întrebări pe care le-am adresat - nici măcar colegilor din PSD nu li s-a oferit un răspuns - arată faptul că, pe de o parte, doamna Carmen Dan ascunde ceea ce s-a întâmplat pe 10 august, dar, pe de altă parte, arată o atitudine sfidătoare nu numai la adresa parlamentarilor, jurnaliștilor, ci și a tuturor celor care au fost pe 10 august în stradă", a ...

    Citește pe jurnalul.antena3.ro