Ponta: "Sunt indignat de modul criminal în care niște români sunt tratați de Guvern"
Foto: www.click.ro

Ponta: "Sunt indignat de modul criminal în care niște români sunt tratați de Guvern"

9 știri, 78

"M-am uitat cu oroare la ce s-a întâmplat azi în Țară / și mă declar indignat de modul mizerabil și criminal în care niște români sunt tratați de către Guvernul lor (indiferent dacă ești sau nu de acord cu revendicările lor)!

Am considerat mereu (și nu am renunțat la acest principiu) că ajungi la guvernare ca să faci bine oamenilor / Dragnea (și alții ca el) cred că guvernarea este doar ca să faci bani, să îți promovezi rudele și oamenii din gașca ta și să folosești forța Statului împotriva celor care te critică!", a scris Ponta, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe Facebook.

El a susținut că pe vremea când s-a aflat la șefia Guvernului nu a fost de acord să fie folosită forța instituțiilor statului împotriva oamenilor, potrivit Agerpres.

"Am fost Prim Ministru timp de 4 ani și niciodată nu am fost de acord să folosesc forța instituțiilor Statului împotriva oamenilor / în Noiembrie 2015 când protestele puteau degenera am demisionat imediat și am detensionat situația / am greșit eu crezând în democrație și în responsabilitate politică?

Are dreptate Dragnea să își pună slugile să bată oameni și să mintă la televizor mai oribil decât pe vremea PCR? Dvs să decideți - eu nu m-am răzgândit", a spus Ponta.

În opinia sa, ministrul Afacerilor Interne trebuie să slujească oamenii și nu șefii politici.

"Am considerat mereu că Ministerul de Interne trebuie să slujească oamenii și nu șe...

    Citește pe stirileprotv.ro