Gică Popescu a anunțat planurile lui Gică Hagi: "Plecăm împreună la sfârșitul sezonului, cu siguranță!"
Foto: www.dcnews.ro

Gică Popescu a anunțat planurile lui Gică Hagi: "Plecăm împreună la sfârșitul sezonului, cu siguranță!"

8 știri, 138

Chiar dacă Hagi va pleca, Popescu e convins că Academia nu va avea de suferit deoarece "Regele" o va lăsa pe mâini bune.

"Îl cred, îl cred foarte tare. El ar fi putut pleca în fiecare an. Am fi putut pleca împreună, dar nu am făcut-o pentru că el a vrut să rămână aici. Poate să antreneze la un nivel foarte înalt, a avut proiecte puse pe masă, dar ține foarte mult la proiectul de Viitorul.

La sfârșitul sezonului, cu siguranță (n.r. - ar putea pleca). Probabil că mai sunt și alți antrenori care pot conduce Viitorul în aceeași strategie pe care a stabilit-o Gică. Sunt convins că Academia are resursele necesare pentru a continua și fără Gică. S-ar putea să plecăm împreună. O să aflați la un moment dat", a spus Gică Popescu, la Digi Sport.

Fostul căpitan al echipei naționale a României a abordat și subiectul nemulțumirilor lui Hagi, fără a oferi detalii. "Baciul" crede, la rândul său, în varianta Ionuț Lupescu la președinția FRF. "Nu mă pune să vorbesc despre lucrurile care țin de intimitatea lui Gică. Spune lucruri de ani de zile, a spus ani de zile. În momentul în care spui și te apropii de adevăr încep reacțiile.

Oricât de mult și-a bate Hagi gura să spună, lucrurile rămân acolo. Cine vrea să candideze la alegeri se află într-o mare întârziere. Trebuie să vi în paralel cu un proiect și cu o echipă. Niciun personaj care ar putea să fie o soluție de viitor nu și-a anunțat candid...

    Citește pe dcnews.ro