"Portativul Tanarului Artist - 168 de ani cu Eminescu", la Palatul Culturii. Eveniment dedicat Zilei Culturii Nationale
Foto: www.bzi.ro

"Portativul Tanarului Artist - 168 de ani cu Eminescu", la Palatul Culturii. Eveniment dedicat Zilei Culturii Nationale

9 știri, 12

Complexul Muzeal National „Moldova” (CMNM) Iasi – Muzeul Stiintei si Tehnicii „Stefan Procopiu” si Colegiul National de Arta „Octav Bancila” Iasi va invita la o noua editie a proiectului „Portativul Tanarului Artist”, intitulata „168 de ani cu Eminescu”.

Evenimentul este dedicat Zilei Culturii Nationale si va avea loc luni, 15 ianuarie 2018, ora 17.00, in Sala „Stefan Procopiu” de la Palatul Culturii.

• Grupul vocal al Colegiului National de Arta „Octav Bancila” Iasi – dirijor, prof. Gabriel Gheorghita.

Proiectul artistic-educativ-muzeal „Portativul tanarului artist”, initiat si coordonat de Carmen Zaharia-Danicov, profesor la Colegiul National de Arta „Octav Bancila”, si de dr.ing. Monica Nanescu, sef al Muzeului Stiintei si Tehnicii „StefanProcopiu”, continua ciclul de manifestari culturale dedicate elevilor, studentilor si cadrelor didactice din invatamantul vocational, oferindu-le acestora posibilitatea de a performa intr-un spatiu scenic neconventional.

Astfel, pe parcursul anului 2018, muzeul va constitui si o interesanta rampa de lansare a tinerelor talente in domeniul muzicii, respectiv al artelor dramatice si coregrafice.

    Citește pe bzi.ro