Poveste halucinantă cu Roberto Ayza! A ratat un transfer în Ucraina pentru că antrenorul care trebuia să-l vadă intrase în comă alcoolică3Foto1Video© romaniatv.net

Poveste halucinantă cu Roberto Ayza! A ratat un transfer în Ucraina pentru că antrenorul care trebuia să-l vadă intrase în comă alcoolică

, 5 știri, 29 vizualizări

Roberto Ayza a fost desemnat în 2010 cel mai bun jucător din Liga 2. Brazilianul de la CS Mioveni a primit o ofertă de a da probe la clubul ucrainean de primă ligă Volyn Luțk, unde jucau Cornel Buta și Maicon, fostul atacant de la FCSB.

Povestea ȘOCANTĂ a unui fost fotbalist de la Steaua. Trăiește pe stradă după ce a pierdut tot: "Băutura mi-a distrus viața!"

"Am avut o șansă de a merge în străinătate. Eram la Mioveni, după primul sezon. Impresarul Traian Gherghișan mi-a zis: "Vorbește cu primarul (n.r. - primarul Ion Georgescu, omul care controlează clubul din Mioveni) că plecăm în Ucraina, la Volyn Luțk!". Primarul n-a vrut inițial, dar mi-a dat o hârtie pentru 10 zile să dau probe. Am ajuns acolo la antrenamente, m-am antrenat cu antrenorul secund.