Povestea fetiței din Vaslui, care i-a cerut primarului un telefon pentru a putea învăța online, a ajuns tocmai în Australia3Foto1Video© antena3.ro

Povestea fetiței din Vaslui, care i-a cerut primarului un telefon pentru a putea învăța online, a ajuns tocmai în Australia

, 6 știri, 138 vizualizări

Fetița din Șuletea care i-a cerut primarului un telefon împrumut este numită „eroul comunei”, iar povestea ei a ajuns până în Germania, și chiar în Australia. Reprezentanți ai unor companii din Australia vor trimite bani pentru copiii nevoiași, iar datorită copilei, elevii din sat vor avea internet.

​Cazul fetiței din satul vasluian care i-a scris primarului să îi împrumute un telefon pentru cursurile online sau să îi cumpere unul în rate, pe care o să îl achite din alocație a făcut înconjurul lumii. După această întâmplare, primarul din comună Șuletea spune că se strâng telefoane și tablete pentru mai mulți copii nevoiași.

„Fetița este eroul comunei noastre, datorită ei foarte mulți copii nevoiași vor fi ajutați. Eu nu voi face niciun tabel, o să rog fiecare diriginte său fiecare învățător să stabilească cui îi vor da aceste mijloace de comunicare. Numai vineri au venit 5-7 tablete și vreo 6 telefoane. Au ajuns prin curier, prin Poșta Română. Sunt bucuros că românul este solidar, răspunde la nevoile celor mai necăjiți”, a spus Ciprian Robert Tamaș, primarul comunei Șuletea.