Premiera ″White Carpathia″ are loc azi. Imagini spectaculoase, în exclusivitate3Foto1Video© stirileprotv.ro

Premiera ″White Carpathia″ are loc azi. Imagini spectaculoase, în exclusivitate

, 4 știri, 13 vizualizări

Seria britanică "Wild Carpathia", susținută de Prințul Charles și Principesa Margareta, a fost tradusă în 11 limbi și văzută de telespectatori din 110 țări din întrega lume. Serialul realizat de producătorul și jurnalistul britanic Charlie Ottley ajunge la final cu acest al cincilea episod, filmat în întregime și prezentând România în timpul iernii.

"Știam de la început ce proiect ambițios va fi și cât de multă muncă va presupune. Nimeni nu a reușit să surprindă până acum iarna românească în întreaga ei desfășurare. Am filmat deseori în -20 de grade, când camerele de filmare și dronele înghețau efectiv și apoi se abureau imediat ce ajungeam în interior.

Surprinderea vieții în sălbăticie a presupus săptămâni în șir de supraveghere a animalelor în locuri complet necunoscute, neprietenoase, dar tot ce avem filmat este cât se poate de autentic românesc în ceea ce priveste viața în sălbăticie de pe teritoriul țării, complet diferit de ceea ce poate ați văzut până acum”, a spus Charlie Ottley.