Autostrada Ploiești - Brașov. Dăncilă: Mă bucur să anunț
Foto: www.zf.ro

Autostrada Ploiești - Brașov. Dăncilă: Mă bucur să anunț

9 știri, 19

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat, joi seară, că licitația pentru autostrada Ploiești-Brașov, în parteneriat public-privat, va fi lansată luni, iar în termen de 30 de zile investitorii străini și români vor putea depune ofertele.Tipul licitației va fi selecția competitivă a adăugat prim-ministrul.

"Mă bucur să anunț că, luni, se va lansa licitația pentru realizarea autostrăzii Ploiești - Brașov, în parteneriat public-privat, un proiect așteptat de mult timp și pentru care Guvernul a făcut eforturi în ultimele luni. În termen de 30 de zile, investitori români și străini pot depune ofertele, iar tipul licitației va fi selecția competitivă. Vor urma negocieri cu investitorii selectați, astfel încât în luna decembrie estimăm semnarea acordului de parteneriat public-privat pentru realizarea acestei autostrăzi", a afirmat Viorica Dăncilă, într-o declarație de presă susținută joi seară la Palatul Victoria.

Aceasta a adăugat că au fost pregătite, în ultima perioadă, mai multe proiecte guvernamentale.

"Am pregătit în ultimele luni mai multe proiecte guvernamentale care au ajuns la maturitate. Prin aplicarea lor vom crea mai multe locuri de muncă și mai bine plătite, vom atrage proiecte de investiții cu valoare adăugată mare. Beneficiile sunt atât economice și sociale, dar și în măsură să consolideze România ca o destinație atractivă pentru mediul de afaceri", a completat șeful Exec...

Citește pe zf.ro