Mihai Tudose: Nu a fost un război, nu este un câștigător
Foto: www.libertatea.ro

Mihai Tudose: Nu a fost un război, nu este un câștigător

6 știri, 59

Premierul Mihai Tudose a declarat, joi noaptea, după ședința Comitetului Executiv Național, că nu a fost un război, din păcate pentru unii prieteni cu ghilimele, pentru că nu există un câștigător. ”Încercăm ca, după aceatsă seară, unucul câștigător să fie partidul”, a spus prim-ministrul.

Mihai Tudose a mai afirmat că atât Sevil Shhaideh cât și Rovana Plumb, imediat după ce au primit citațiile de la DNA, au venit să îi lase demisiile.

”Le-am oprit, pentru a nu fi un semnal de degringoladă, dar cele două colege au ajuns la limita răbdării, în special Sevil, o ține așa din decembrie. Nu am avut ce se le reproșez”, a spus prim-ministrul.

Tudose a afirmat că le-a spus colegilor că își dă demisia, dacă îi cere partidul.

”Nu am venit cu Guvernul de acasă, sau dacă constat că nu mai sunt în stare să duc la îndeplinire programul de guvernare, din păcate pentru unii prieteni cu ghilimele, nu a fost un război pentru că nu este un câștigător. Încercăm ca după această seară, unicul cîștigător să fie partidul, și prin partid, țara”, a mai spus Tudose.

Sevil Shhaideh, Rovana Plumb și Răzvan Cuc părăsesc Guvernul. Conducerea PSD s-a reunit, joi după-amiază, la sediul central al partidului din Aleea Kiseleff, pentru a sta față în față cu premierul Tudose și a pune pe masă toate nemulțumirile din ultima perioadă.

După mai bine de 5 ore de discuții, demisiile lui Sevil Shhaideh, Rovana Plumb,...

    Citește pe libertatea.ro