Preotul care a bătut un elev la ora de religie și-a aflat pedeapsa1Video© libertatea.ro

Preotul care a bătut un elev la ora de religie și-a aflat pedeapsa

, 6 știri, 37 vizualizări

Preotul din Botoșani care a fost acuzat că a bătut un elev la ora de religie și-a aflat sancțiunile primite. În următoarele trei luni, el va primi un salariu redus cu câte 10 procente. Conducerea școlii a decis ca respectivul preot să-și continue și munca de profesor, dar la alte școli din localitate, a informat mediafax.

"Consiliul de administrație a stabilit în acest caz sancționarea profesorului cu 10% din salariu pe o perioadă de trei luni și s-a dispus, de asemenea, reîncadrarea profesorului în alte două structuri la școala din Cristinești și la școala din Dragalina pentru că într-o singură școală nu avea o normă întreagă", a declarat, Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani.

VIDEO | Legătura miraculoasă dintre București și Notre-Dame! În Catedrala Sfântul Iosif din Capitală se află o bucată din coroana de spini a lui Iisus, salvată din flăcările care au mistuit Notre-DamePost-ul Preotul care a bătut un elev la ora de religie și-a aflat pedeapsa. Ce sancțiuni a primit apare prima dată în Libertatea.ro.