Preotul parohiei Hășmaș (Arad) a fost găsit împușcat în cap
Foto: www.cancan.ro

Preotul parohiei Hășmaș (Arad) a fost găsit împușcat în cap

14 știri, 63

Preotul din Hășmaș, găsit împușcat în cap. Incidentul șocant a avut loc la o pescărie din localitatea Tăgădău din județul Arad. Lângă trupul părintelui, anchetatorii au găsit o armă de vânătoare de calibru 12 mm.

Părintele Ioan Cucu Pelea, în vârstă de 54 de ani, paroh în localitatea Hășmaș, se afla pe proprietatea sa, o pescărie situată între Tăgădău și Comănești, scrie specialarad.ro.

Preotul a fost găsit împușcat în cap.

Surse din rândul anchetatorilor afirmă că între picioarele preotului mort a fost găsită o armă semi-automată de calibru de 12 mm, cu țeava îndreptată spre cap, așa încât există ipoteza unei sinucideri, dar și a unui accident, fiind posibil ca pușca să se fi descărcat automat.

Din primele informații, preotul Pelea nu era deținător de armă.

Localnicii spun că, în ultima perioadă, preotul Cucu avea probleme cu hoții de pește, iar seara trecută a plecat la pescărie și nu s-a mai întors.

Cadavrul său a fost descoperit miercuri de către soție. Medicii chemați de urgență la fața locului nu au putut face decât să constate decesul bărbatului.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care a murit preotul Cucu Pelea. Criminaliștii iau în calcul toate ipotezele, printre acestea și varianta unei sinucideri.

Citește și GALERIE FOTO/Povestea unui altfel de sat. Giulia de Dolhasca, locul unde romii ursari trăiesc ca acum 100 de ani

    Citește pe libertatea.ro