Președintele Klaus Iohannis participă la Slujba de Înviere la o biserică din centrul Sibiului11Foto2Video© observatornews.ro

Președintele Klaus Iohannis participă la Slujba de Înviere la o biserică din centrul Sibiului

, 15 știri, 49 vizualizări

Președintele Klaus Iohannis și soția sa participă, sâmbătă seară, la serviciul religios de la Biserica Romano-Catolică ”Sfânta Treime” din Sibiu, iar înainte de a intra în lăcașul de cult șeful statului a transmis un scurt mesaj creștinilor catolici, care serbează duminică Paștele. El a repetat urarea ”Hristos a înviat!” și în limbile maghiară și germană.

În mesajul transmis anterior cu ocazia Paștelui Catolic, șeful statului a subliniat că traversăm de mai bine de un an o perioadă dificilă, provocată de pandemia de COVID-19, dar împreună, având grijă de sănătatea noastră și ocrotindu-i pe cei dragi, vom depăși cu bine aceste momente grele, exprimându-și convingerea că sacrificiile pe care le facem acum vor fi în curând răsplătite și ne vom putea reîntâlni, în siguranță, cu toți cei apropiați.

Descarcă aplicația Observator News din Google Play sau App Store și fii la curent cu știrile momentului din România și din lume.