Președintele Klaus Iohannis se întâlnește miercuri cu miniștrii Transporturilor, Economiei și Muncii© stirileprotv.ro

Președintele Klaus Iohannis se întâlnește miercuri cu miniștrii Transporturilor, Economiei și Muncii

, 6 știri, 14 vizualizări

La ora 11.00, este programată întâlnirea președintelui Klaus Iohannis cu ministrul transporturilor, infrastructurii și comunicațiilor, Lucian Bode, și cu premierul Ludovic Orban și are loc în contextul în care Comisia Europeană a solicitat României, în data de 23 decembrie 2019, o serie de clarificări privind impactul autostrăzii Sibiu - Pitești asupra mediului, pe traseul acesteia, scrie news.ro.

La ora 12:00 are loc întrevederea dintre Iohannis, ministrul economiei, energiei și mediului de afaceri, Virgil Popescu, și premierul Ludovic Orban. Intenția Exxon de a vinde participația la Marea Neagră, posibil către Lukoil s-ar putea afla pe agenda discuțiilor, în condițiile în care săptămâna trecută președintele Iohannis a afirmat că este o chestiune care preocupă autoritățile.

"Vânzarea participației Exxon la Marea Neagră este o chestiune care ne preocupă. Această informație care circulă în ultimele zile nu este reală, nu cred că putem să vorbim de o astfel de posibilă tranzacție, dar ne privește și pe noi și România va avea un cuvânt greu de spus aici", a declarat președintele săptămâna trecută.