Președintele Ugandei încearcă să interzică sexul oral pentru că “gura este folosită pentru a mânca”

Președintele Ugandei încearcă să interzică sexul oral pentru că “gura este folosită pentru a mânca”

7 știri, 39

Președintele Ugandei a declarat că vrea să interzică practicarea sexului oral de către cetățenii națiunii pe motiv că “gura este folosită pentru a mânca”.

Yoweri Museveni i-a condamnat pe străini, spunând că aceștia ar fi încercat să convingă cetățenii Ugandei să facă sex oral, precizând că acesta este un avertisment public în această priviință.

“Permiteți-mi să profit de această ocazie pentru a avertiza, în mod public, cetățenii noștrii despre practicile greșite care sunt îngăduite și promovate de unii dintre străini, potrivit dailymail.co.uk.

Una dintre aceste practici este ceea ce ei numesc sex oral. Gura este pentru a mânca, nu pentru sex. Știm adresa sexului, știm unde este sexul”, a declarat președintele Yoweri Museveni.

Museveni a semnat un act anti-homosexual în anul 2014, fiind ilegal să fii gay în Uganda. Cetățenii riscă să facă închisoare pe viață dacă sunt prinși că întrețin relații sexuale (în mod regulat) cu persoane de același sex.

Yoweri Museveni este președintele Ugandei începând din 29 ianuarie 1986. El este al cincilea lider din Africa modernă după lungimea perioadei în care s-a aflat la conducerea statului.

VIDEO / Analistul Petrișor Peiu: „România se comportă în UE ca o țară de mâna a doua”

    Citește pe libertatea.ro