Prezență record de 270%, până la prânz, în stațiunea preferată pentru schi a lui Iohannis5Foto© romaniatv.net

Prezență record de 270%, până la prânz, în stațiunea preferată pentru schi a lui Iohannis

, 15 știri, 20 vizualizări

Secția de votare cu cea mai mare prezență la vot la ora 13.30 este stațiunea Păltiniș, cu 270%, potrivit datelor oferite de către Biroul Electoral Central. Nivelul ridicat al prezenței de la Păltiniș, stațiunea de schi preferată de către Klaus Iohannis, se datorează numărului mare de votanți din afara localității care votează pe listele suplimentare, transmite HotNews.

Astfel, acolo au votat 73 de persoane, dintre care 71 au fost înscriși pe listele suplimentare. La ora 13.30, mai erau încă alte trei secții de votare care înregistrau un nivel al prezenței la urne mai mare de 100%. Astfel, prezența la vot la Ostovu Mare (jud. Mehedinți), era de 152%, cu 93 de votanți dintre care 74 au votat pe listele suplimentare. La Demieni (jud.

Ilfov), nivelul prezenței la 13.30 era de 118%, iar în Marinela (jud. Caraș-Severin) era de 108%. Citește și :Alegeri europarlamentare 2019 | De ce contează Parlamentul European. Cinci decizii ale eurodeputaților care au schimbat viața oamenilor din UE  Post-ul Prezență record la urne. 270% în stațiunea de schi preferată de către președintele Klaus Iohannis apare prima dată în Libertatea.ro.