Prima imensă pentru Răzvan Lucescu, oferită de prințul Bin Salman după ce Al Hilal a câștigat Liga Campionilor Asiei3Foto© bzi.ro

Prima imensă pentru Răzvan Lucescu, oferită de prințul Bin Salman după ce Al Hilal a câștigat Liga Campionilor Asiei

, 6 știri, 44 vizualizări

Răzvan Lucescu scrie istorie la Al Hilal, dar face și bani frumoși. Presa din Arabia SaudităArabia SaudităArabia Saudită a dezvăluit primele pe care le va încasa fiecare jucător, dar și cei din staff, după câștigarea Ligii Campionilor Asiei. Eroii finalei vor fi mai bogați cu un milion de riali, adică 250 de mii de euro – aceasta este prima oferită de prințul Prințul Mohammed bin Salman, cel care și-a dorit enorm trofeul, dar și pe Răzvan Lucescu antrenor. A izbutut să-l aducă pe tehnicianul român din a treia tentativă, după ce a plătit clauza de reziliere în valoare de 2 milioane de euro.

Prima oferită de saudiți este comparabilă cu cea încasată de jucătorii lui Liverpool după cucerirea UEFA Champions League, în jur de 300 de mii de euro, dar mult sub ceea ce le-a intrat în cont celor de la Real Madrid după finala câștigată în 2018. 2 milioane de euro a fost prima pentru fiecare „galactic”.

Al Hilal-ul lui Răzvan Lucescu va juca în finalul anului la Mondialul cluburilor, unde va debuta pe 14 decembrie, contra campioanei Africii, Esperance de Tunis. Dacă va trece de tunisieni, noua campioană a Asiei va înfrunta în semifinale Flamengo, pe 17 decembrie.