Prima infrangere a sezonului pentru Real Madrid5Foto1Video© onlinesport.ro

Prima infrangere a sezonului pentru Real Madrid

, 6 știri, 20 vizualizări

„Absențele nu sunt o scuză, toți trebuie să arate că merită să joace la Madrid”, spune Zidane.

În urmă cu 17 luni, Real cucerea a treia Ligă cu Zidane pe bancă, iar Mallorca era la un meci distanță de a retrograda în Segunda B. Sâmbătă seară însă, decalajul valoric a fost înghițit de nou promovata în Primera, ce a provocat primul eșec madrilen în acest campionat. Los blancos au naufragiat lamentabil în Baleare (0-1) și au cedat și șefia în favoarea Barcelonei, pe care au noroc că n-o vor mai întâlni sâmbătă în El Clasico!

Cu mulți accidentați ori indisponibili (a lipsit și Hazard, devenit tată a patra oară) și cu numai patru titulari pe Son Moix, trupa lui Zizou n-a funcționat deloc în planul B și nu s-a salvat nici cu planul C, „revenind la starea de urgență”, cum a titrat cotidianul AS. Degeaba a avut posesia, și-a creat doar o singură mare ocazie, bara transversală lui Benzema, și s-a plâns de două penaltyuri refuzate, ultimul justificat la faultul la Brahim Díaz.

Isco, James și Jovici au dezamăgit crunt, Courtois și Odriozola, care și-a lăsat stupid și echipa în „zece” din minutul 74, au fost complici la golul rapid al ivorianului Lago Junior, toți plus Marcelo primind o linie în AS. Și nici de pe bancă n-a venit vreun licăr de inspirație.