Prima reacție a Biancăi Drăgușanu, după începerea procesului de divorț dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu. Blonda aruncă bomba4Foto© cancan.ro

Prima reacție a Biancăi Drăgușanu, după începerea procesului de divorț dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu. Blonda aruncă bomba

, 5 știri, 38 vizualizări

După ce zvonurile potrivit cărora Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu se gândesc foarte serios să-și întemeieze o familie, au fost confirmate, acum Bianca aruncă showbiz-ul în aer. La scurt timp după ce Gabi și Claudia Pătrășcanu s-au văzut în fața instanței, diva a avut o reacție la care nu multă lume s-ar fi așteptat.

Bianca Drăgușanu e mai hotărâtă ca niciodată să-și refacă viața. Este fericită, trăiește una dintre cele mai frumoase perioade de până acum și nimic nu-i poate strica această liniște. Nici măcar faptul că procesul de divorț al lui Gabi Bădălău nu s-a terminat. Deși ieri Claudia Pătrășcanu și încă soțul ei s-au văzut în fața instanței și au aruncat vorbe grele unul la adresa celuilalt, iată că la câteva ore Bianca surprinde pe toată lumea.

Blondina a încărcat un Instastory în care aruncă bomba. A primit inelul mult așteptat. Bianca Drăgușanu nu a stat deloc pe gânduri înainte să împărtășească cu urmăritorii ei faptul că poartă pe deget o bijuterie scumpă, ce pare a fi un inel de … logodnă. Să fie acesta inelul de logodnă dăruit de Gabi Bădălău, care anunță nunta?