Prima reactie a lui Gigi Becali dupa SCANDALUL lui MM Stoica: "La ce sa te astepti cand mergi in club?! E imaginea clubului in joc!"
Foto: www.click.ro

Prima reactie a lui Gigi Becali dupa SCANDALUL lui MM Stoica: "La ce sa te astepti cand mergi in club?! E imaginea clubului in joc!"

16 știri, 184

Patronul Stelei l-a aparat pe Mihai Stoica dupa ce acesta a fost implicat intr-o bataie in clubul LOFT.

"MM a sarit sa il apere pe ginerele sau, care s-a batut cu unii din club, de acolo. Eu asa stiu ca MM a sarit sa il apere, nu a inceput el scandalul. Nu este treaba mea ce face Mihai Stoica in timpul liber. Dumneavoastra aveti dreptate ca e si imaginea clubului in joc si jucatorii pot sa ii imite gesturile, dar era in timpul liber.

La ce te astepti cand mergi in club? La un pahar de bautura si se ajunge si la bataie. Cand mergi la biserica, mergi sa te rogi. Asta se intampla. Mihai Stoica era in timpul liber, nu este problema mea, dar nu a inceput el scandalul", a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

"Am ajuns in club dupa ora 1:00. MM Stoica era deja acolo. La masa mai erau fata lui, Teodora, dar si iubitul ei, Dan Petrache. A fost si Marius Ianuli, dar si alte personaje. La un moment dat a inceput un scandal monstru, pur si simplu s-au luat la bataie. Nu stiu exact de la ce s-au luat... Se bateau ca in luptele de strada. Se bateau...."

"Au venit bodyguarzii clubului, au incercat sa-i opreasca, dar nu au reusit si au sunat sa vina ajutoare. Petrache a sarit sa se bata cu unul, era tinut de cinci, sase oameni, s-a suit pe mese, a spart tot, nu s-a oprit. Au sarit MM si Teodora si se bateau cu unii de la masa de langa. S-au batut in jur de cinci minute".

"MM Stoica a incepu...

    Citește pe sport.ro