Prima trecere de pietoni tridimensională de pe litoralul românesc, la Medgidia4Foto© cancan.ro

Prima trecere de pietoni tridimensională de pe litoralul românesc, la Medgidia

, 9 știri, 8 vizualizări

'Asociația de Psihologie și Siguranță Rutieră PsihoTrafiQ și Primăria Medgidia au demarat o amplă campanie de responsabilizare prin care își dorește să combată accidentele rutiere mortale și au instalat, în municipiul Medgidia, prima trecere de pietoni tridimensională de pe litoralul românesc', reiese dintr-un comunicat de presă transmis de Plus Communication.

Campania de responsabilizare socială 'Fii responsabil în trafic' face parte din proiectul 'Îmbunătățirea conectivității la rețeaua TEN-T în zona transfrontalieră Medgidia-Dobrich' și se derulează în contextul în care țara noastră ocupă primul loc într-un clasament al țărilor Uniunii Europene în ceea ce privește decesele din accidente rutiere, fiind avut în vedere raportul dintre numărul de victime și populația totală.

Potrivit sursei citate, conferința de lansare a campaniei de responsabilizare socială va avea loc joi, începând cu ora 10.00, la Casa de Cultură 'Ioan N. Roman' din Medgidia, la care vor participa directori de școli, reprezentanți ai Primăriei Medgidia, Poliției Rutiere și ai Poliției Locale Medgidia, profesori, părinți și elevi.