Primar în stare foarte gravă după ce i-a explodat cazanul de țuică4Foto© observator.tv

Primar în stare foarte gravă după ce i-a explodat cazanul de țuică

, 8 știri, 15 vizualizări

Primarul comunei Corni din județul Botoșani, Dorel Dorneanu, care, vineri seară, a suferit arsuri grave după ce o instalație artizanală de produs țuică i-a explodat în față, a fost transferat duminică la un spital din Brașov, potrivit cadrelor medicale de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Mavromati Botoșani.

Primarul, în vârstă de 65 de ani, a suferit arsuri de gradele III și IV pe aproximativ 50% din corp. El a fost preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transportat la Brașov, Informează Agerpres. Explozia cazanului de țuică a avut loc în gospodăria primarului, la scurt timp după ce alcoolul rezultat a luat foc.

Flacăra a cuprins și recipientul cu borhot, care a explodat, iar conținutul fierbinte i-a sărit pe o mare parte din corp. Bărbatul a fost preluat de un echipaj de ambulanță SMURD- TIM și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Mavromati. Ulterior, el a fost transferat pe Secția de reanimare a unității medicale.