Primăria Capitalei dezminte informațiile privind blocarea proiectului de construcție a Spitalului Metropolitan© romaniatv.net

Primăria Capitalei dezminte informațiile privind blocarea proiectului de construcție a Spitalului Metropolitan

, 5 știri, 91 vizualizări

„În ciuda zvonurilor alarmiste, realizarea acestui obiectiv de investiții, esențial pentru cetățenii din regiunea București Ilfov, se desfășoară conform graficului, nu există blocaje sau întârzieri în ceea ce privește realizarea acestui obiectiv de investiții, Mai mult decât atât, relocarea Autobazei Societății de Transport București STB SA, situată în Șoseaua Pipera nr. 55, sector 2, se va realiza în timp util și nu influențează etapele de realizare a Spitalului Metropolitan”, se arată într-un comunicat transmis miercuri de PMB.

Precizările vin după ce consilierii din opoziție au acuzat faptul că această investiție ar bate pasul pe loc, pentru că până în prezent nu s-a relocat nici baza STB de pe terenul din Pipera.

De altfel, pe ordinea de zi a ședinței CGMB de joi a fost introdus un proiect care prevede prelungirea cu încă 12 luni a perioadei în care STB trebuie să mute baza din Piepera. STB precizează că, momentan, nu are unde să transfere această bază, mai ales că a crescut parcul auto prin achiziționarea autobuzelor Otokar.

Nu se intimidăm în fața unor atacuri josnice
Gabriela Firea,
Gabriela Firea contraatacă: “Nu se intimidăm în fața unor atacuri…