Proiect al PMB: 58 de trasee între București și toate localitățile din Ilfov
Foto: jurnalul.ro

Proiect al PMB: 58 de trasee între București și toate localitățile din Ilfov

6 știri, 18

Primarul general Gabriela Firea a declarat, miercuri, că va fi implementat un program care prevede 58 de trasee între București și localitățile din Ilfov, potrivit unui comunicat al municipalității.

"Ne dorim ca transportul de călători, atât în București, cât și în localitățile din județul Ilfov, să fie realizat la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Vom implementa astfel un program care prevede 58 de trasee între București și toate localitățile din Ilfov, acestea însumând 1.150 de km, cu 300 de km mai mult decât există în prezent. Vorbim despre București și 40 de localități din județul Ilfov, adică opt orașe și 32 de comune, care vor beneficia de un sistem de transport eficient, integrat, durabil și sigur, care să contribuie la dezvoltarea economică a zonei metropolitane", a spus Firea, care s-a întâlnit, miercuri, la sediul PMB, cu reprezentanții transportatorilor care activează în zona București-Ilfov, pentru a discuta despre o serie de măsuri ce vor fi luate în perioada următoare pentru a îmbunătăți confortul și siguranța călătorilor.

Edilul a menționat că aceste trasee vor fi asigurate atât de RATB, cât și de operatorii privați.

"Doresc, astfel, să vă asigur că municipalitatea încurajează piața privată și dorește o colaborare legală și exclusiv în interesul cetățenilor zonei metropolitane, care trebuie să beneficieze de un transport de modern, de calitat...

    Citește pe jurnalul.ro