Primăria Constanța îi cere lui Radu Mazăre 20 de milioane de euro în dosarul retrocedărilor ilegale2Foto1Video© stirileprotv.ro

Primăria Constanța îi cere lui Radu Mazăre 20 de milioane de euro în dosarul retrocedărilor ilegale

, 5 știri, 49 vizualizări

Reprezentanții municipalității au inițiat o măsură în instanță, pe lista pârâților fiind nume sonore precum Radu Mazăre, Nicușor Constantinescu, Dragoș Săvulescu și Cristian Borcea.

Primăria Constanța anunță că a intentat acțiune civilă pentru recuperarea prejudiciului creat în Dosarul Retrocedărilor. La Tribunalul Constanța au fost depuse șase cereri de chemare în judecată prin care se solicită instanței obligarea pârâților la plata sumei de 11.733.999 dolari și 11.011.021,40 euro reprezentând o parte a prejudiciului cauzat patrimoniului Primăriei.

„Am depus acțiuni în instanță pentru recuperarea a peste 20 de milioane de euro de la cei care au retrocedat orașul bucată cu bucată. Am făcut acest pas pe care defuncta administrație a refuzat să-l facă pentru a-și proteja capii și acoliții. Am încredere că justiția ne va da și de această dată dreptate și vom recupera prejudiciul cauzat”, a anunțat Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța.