Primarul general Gabriela Firea: Studiem posibilitatea circulației bicicliștilor pe culoarele unice de tramvai
Foto: www.realitatea.net

Primarul general Gabriela Firea: Studiem posibilitatea circulației bicicliștilor pe culoarele unice de tramvai

7 știri, 51

„Studiem acum din punct de vedere al singuranței călătorilor posibilitatea intrării bicicliștilor pe benzile unice de tramvai”, a declarat, miercuri, Gabriela Firea, în contextul în care a anunțat că trei linii de tramvai, respectiv 1, 16 și 32, vor avea culoare unice de circulație.

Pezent la comandamentul convocat de primarul general, șeful Regiei Autonome de Transport București (RATB), Adrian Mihail, a declarat, pentru MEDIAFAX, că nu știe deocamdată cum arată proiectul privind intrarea bicicliștilor pe culoarele unice de tramvai.

„Așteptăm să vedem și noi proiectul propus de doamna primar. Eu încă nu știu despre ce este vorba”, a declarat șeful RATB.

Primăria Capitalei vrea să facă mai multe linii de tramvai cu garduri, astfel încât mașinile să nu mai pătrundă pe linii și să incomodeze traficul tramvaielor. Primarul general a menționat în acest sens linia tramvaiului 41, amenajată cu garduri încă de pe vremea când primar general era Traian Băsescu.

„Știm cu toții că linia lui 41 este un succes, de aceea liniile 16, 1 și 32 vor avea culoare unice”, a declarat, primarul general, Gabriela Firea.

Primarul general a convocat, miercuri, un comandament la care au participat atât reprezentații RATB, cât și ai Poliției, privind traficul din Capitală.

„Problema numărul unu a Capitalei, traficul, trebuie rezolvată dar nu putem face minuni, mai ales că în ultimii ani nu s-a investit ...

    Citește pe zf.ro