Primarul orașului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, depistat cu Covid6Foto© romaniatv.net

Primarul orașului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, depistat cu Covid

, 9 știri, 76 vizualizări

"Ieri am avut febră, iar în această dimineață nu am simțit gustul pastei de dinți. Deoarece acestea sunt simptome ale infecției cu noul coronavirus, am făcut un test. Rezultatul a fost pozitiv. Mă simt puțin slăbit, dar per total sunt bine. Mâine mă duc la spital pentru o nouă examinare și bineînțeles că voi urma recomandările medicilor. Numărul infecțiilor este în creștere, așa că îndemn pe toată lumea să respecte regulile de prevenire", a scris Antal Arpad, pe Facebook.

Antal Arpad a câștigat cel de-al patrulea mandat la Primăria municipiului Sfântu Gheorghe. Numărătoarea paralelă făcută de UDMR Covasna a indicat faptul că Antal Arpad a câștigat și de această dată detașat în fața contracandidaților săi.

"Eu mulțumesc tuturor celor care s-au prezentat la vot și le mulțumesc tuturor celor care m-au votat și care îmi susțin proiectele. În continuare doresc să fiu primarul tuturor, și al celor care m-au votat și al celor care nu m-au votat și al celor care au stat acasă", a declarat, pentru AGERPRES, Antal Arpad.