Primele declaratii ale Rovanei Plumb, inainte de sedinta CEX a partidului
Foto: www.dcnews.ro

Primele declaratii ale Rovanei Plumb, inainte de sedinta CEX a partidului

17 știri, 12

Incepand cu ora 17.00, la sediul PSD din Kiseleff, va avea loc sedinta Comitetului Executiv (CEX) a partidului, in cadrul careia va fi transata situatia interna din ce in ce mai tensionata a actualei guvernari. Inainte de sedinta, ministrul Rovana Plumb, despre care premierul Mihai Tudose considera ca ar trebui sa fie demis, a facut o serie de declaratii.

"Eu sunt un om de partid si pentru mine partidul inseamna foarte mult. Functia de ministru mi-a fost incredintata de catre partid in forul statutar, asa ca pozitia mea va fi exprimata astazi in Comitetului Executiv al partidului. Pentru noi este importanta stabilitatea tarii si punerea in aplicare a programului de guvernare", a declarat ministrul Rovana Plumb.

Cat despre ipoteza lansata de premierul Mihai Tudose, potrivit careia oficialii de la Bruxelles contesta mandatele de ministru ale Rovanei Plumb si ale lui Sevil Shhaideh, ministrul pentru Fondurile Europene a spus: "Nici eu, nici colegii mei nu avem cunostinta de acest lucru. Toate demersurile au avut succes si asta se vede clar. Am avut in aceasta saptamana intalnire cu Comisia Europeana, am facut pasi inainte, fapt pentru care am primit si felicitari din partea Comisiei Europene.

(...) Am deblocat fondurile europene pentru Romania, am procesat declaratii de plata care au plecat catre Bruxelles. Bani europeni vin in tara si acest lucru s-a facut intr-o perioada foar...

    Citește pe bzi.ro