Designerul Răzvan Ciobanu, audiat în calitate de martor într-un dosar de trafic de droguri
Foto: stirileprotv.ro

Designerul Răzvan Ciobanu, audiat în calitate de martor într-un dosar de trafic de droguri

29 știri, 20

Designerul Răzvan Ciobanu și fosta sa colegă de platou de la emisiunea „Bravo, ai stil!”, femeia de afaceri Raluca Bădulescu, au fost primele VIP-uri care au dat declarații în calitate de martori, joi, la sediul DIICOT Ploiești, într-un megadosar de trafic de droguri. La ieșirea de la sediul DIICOT Ploiești, cei doi nu au vrut să comenteze.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru Libertatea că cei doi au fost citati pentru a se prezenta la audieri, iar aceștia nu se numără printre persoanele ale căror nume apar în dosarul ”stupefiante pentru VIP-uri” și la domiciile cărora procurorii au descins în căutarea de probe.

La ieșirea de la audierile de la DIICOT, unde au petrecut mai bine de o oră, niciunul dintre cei doi oameni de fashion nu a dorit să comenteze situația în care se află și motivele pentru care au fost chemați la Ploiești pentru a da declarații.

Raluca Bădulescu a ieșit de la DIICOT spunând că nu face declarații, în timp ce Răzvan Ciobanu a afirmat că nu are nimic de-a face cu acest subiect.

Joi după amiază, procurorii și ofițerii care lucrează de mai mult timp la acest caz sunt în continuare pe teren, la descinderi, și fac percheziții în casele suspecților.

Surse din anchetă susțin că alte persoane publice ar urma să fie audiate în acest dosar, printre acestea numărându-se Marian Ionescu și Oreste Teodorescu.

Dosarul ”stupefiante pentru VIP-uri” a explodat, az...

    Citește pe libertatea.ro