Primul hotel dintr-un aeroport în România2Foto© romanialibera.ro

Primul hotel dintr-un aeroport în România

, 4 știri, 14 vizualizări

Cu o investitie de 19 milioane de euro, investitorul lituanian Apex Alliance Hotel Management continua, in parteneriat cu firma de consultanta Optim Project Management, seria unitatilor hoteliere deschise in Romania, prin Hilton Garden Inn Bucharest Airport. Hotelul se afla la 150 de metri de terminalul Plecari al Aeroportului International Henri Coanda.

Hilton Garden Inn Bucharest Airport apartine segmentului "focussed hotels" al lantului Hilton si are o capacitate de cazare de 218 camere, din categoria Superior, Standard, precum si camere destinate persoanelor cu dizabilitati. In plus, hotelul dispune si de 5 sali de conferinta.

"Ne adresam si avem deja solicitari din partea companiilor care desfasoara activitati de business in Bucuresti si in orasele din apropiere – Ploiesti, Constanta, Galati, Braila, Pitesti, dar si celor care au nevoie de un spatiu accesibil, functional, cu o legatura directa cu aeroportul, astfel incat activitatea de business sa aiba cat mai putin de suferit de pe urma factorilor externi, cum ar fi traficul spre si dinspre centrul Bucurestiului", a declarat Anca Madalina Cristea, General Manager Hilton Garden Inn Bucharest Airport.