Primul lucru pe l-a făcut Cristi Borcea după ce a ajuns din nou în închisoare2Foto© libertatea.ro

Primul lucru pe l-a făcut Cristi Borcea după ce a ajuns din nou în închisoare

, 4 știri, 255 vizualizări

Anul trecut, la începutul lunii iulie, Cristi Borcea a fost eliberat condiționat din închisoare, după ce a executat o pedeapsă de patru ani și patru luni, în celebrul dosar al transferurilor. Astă-vară, milionarul era de nerecunoscut și făcea declarații cutremurătoare despre traiul după gratii.

"Mi-a fost foarte greu să fiu privat de libertate. Vă spun cu mâna pe inimă, a fost o perioadă care sigur va lăsa urme pentru toată viața. Îmi doresc să mă recuperez pentru familie, pentru copii, dar nimănui nu i-aș dori să treacă prin ce am trecut eu, să ajungă de pildă să meargă la toaletă bătând cu sticla de plastic în ușă, să fugă șobolanii! E cumplit! Este un sentiment că totul se termină pentru tine și coșmarul te urmărește la fiecare pas", spunea Borcea în luna iulie.

În același interviu, fostul lider al lui Dinamo mărturisea că va merge la psiholog pentru că simte că nu va putea depăși niște traume fără ajutor de specialitate. S-a ținut de cuvânt și, în ultimele săptămâni, surse din anturajul lui spun că afaceristul revenise, în sfârșit, pe linia de plutire și nu mai avea coșmaruri.