Primul ofițer de Securitate care și-a recunoscut voluntar calitatea. Sorin Bivolaru a și demisionat din funcția de consilier local© libertatea.ro

Primul ofițer de Securitate care și-a recunoscut voluntar calitatea. Sorin Bivolaru a și demisionat din funcția de consilier local

, 4 știri, 90 vizualizări

Sorin Bivolaru și-a dat demisia din funcția de consilier local, pe care a ocupat-o în urma alegerilor din 2016 și din Partidul Mișcarea Populară.

Dezvăluirea a fost făcută de Germina Nagâț, membră CNSAS, pe contul ei de Facebook.

„Poate că nu știți, dar azi e zi de sărbătoare! Vreau să sărbătorim împreună, dragi prieteni și neprieteni, primul caz în care un ofițer de Securitate chemat în instanță de CNSAS pentru încălcarea drepturilor omului refuză să se judece cu noi, ba chiar ne dă dreptate («achiesează», cum zice dumnealui în textul de mai jos)”, a scris Germina Nagâț, potrivit Dgi24.

„Pentru prima dată, un ofițer de Securitate admite că a încălcat drepturile omului (căci asta înseamnă să fii «lucrător al Securității», în sensul legii) și nu combate în instanță, invocând în apărarea sa regulamente, ordine militare, salvarea națiunii și a planetei Pământ! De asta zic că avem ce sărbători!