Prințul Nicolae al Românei și soția sa vor deveni părinții primului copil7Foto© observatornews.ro

Prințul Nicolae al Românei și soția sa vor deveni părinții primului copil

, 12 știri, 79 vizualizări

„Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai! Așa să ne ajute Dumnezeu! Nihil Sine Deo!”, este anunul publicat de fostul principe pe pagina de Facebook, de Ziua Internațională a Copilului.

În urmă cu cinci ani, Casa Regală anunța, printr-un comunicat, excluderea Principelui Nicolae din linia de succesiune. De asemenea, s-a decis retragerea titlului de ”Principe”, care îi fusese atribuit lui Nicolae în anul 2010. Nicolae era al treilea în ordinea de succesiune, după Mihai I și Principesa Margareta.

În același timp, Nicoleta Cîrjan, susținea că fetița pe care a născut-o în 2016 este fiica lui Nicolae. Trei ani mai târziu, acesta a recunoscut că este tatăl copilului Nicoletei Cîrjan.