Pro România Iași și-a lansat candidații la alegerile locale 20204Foto1Video© bzi.ro

Pro România Iași și-a lansat candidații la alegerile locale 2020

, 6 știri, 76 vizualizări

Organizația județeană a PMP Iași și-a validat recent candidații la alegerile locale 2020. A fost stablită astfel lista celor care vor reprezenta partidul în localitățile din județul Iași. Într-o localitate din județ, comuna Țibănești, se va merge împreună cu PNL pe liste comune. Conducerea PMP Iași a arătat că se conturează o alianță cu PNL Iași pentru consiliile locale și pentru Consiliul Județean

Organizația județeană a PMP Iași și-a validat în aceste zile candidații la alegerile locale 2020. Conducerea filialei județene a arătat că a fost conturată lista celor care vor reprezenta partidul în localitățile din județul Iași. Într-o localitate din județ, comuna Țibănești, se va merge împreună cu PNL pe liste comune. De altfel, conducerea PMP Iași a arătat că se conturează o alianță cu PNL Iași pentru consiliile locale și pentru Consiliul Județean, după alegerile din luna septembrie.

Liderul PMP Iași a menționat că la lansarea candidaților pentru alegerile locale 2020 din județul Iași vor fi prezenți și cei din conducerea centrală a formațiunii politice. Acesta a arătat și că va candida la alegerile din luna septembrie pentru un loc în administrația publică locală.