Probleme la Iasi! Andrei Cristea a fost lasat in afara lotului de Daniel Pancu! Care este motivul3Foto© bzi.ro

Probleme la Iasi! Andrei Cristea a fost lasat in afara lotului de Daniel Pancu! Care este motivul

, 6 știri, 16 vizualizări

Dupa ce a fost doar rezerva in meciul pierdut la "masa verde" contra Viitorului, veteranul Andrei Cristea nu va face deplasarea cu lotul iesenilor la Voluntari pentru meciul de sambata.

La conferinta de presa de dinaintea meciului de la Voluntari, antrenorul iesenilor, Daniel Pancu, a explicat motivele pentru care a luat aceasta decizie. Antrenorul in varsta de 43 a dezvaluit ca inaintea meciului cu Viitorul de etapa trecuta, Andrei Cristea a parasit antrenamentul echipei fara sa il anunte pe antrenor. Ulterior, Pancu a adaugat ca de fapt fusese doar o neintelere, si de fapt Cristea il anuntase pe medicul echipei moldovene. Asta insa nu l-a induplecat pe fostul fotbalist al Rapidului si al nationalei Romaniei, iar atacantul de 36 de ani nu va face deplasarea la Voluntari.

"E decizia mea, e cauzata de forma lui, de motivatie, de entuziasmul lui din acest moment. La mine, lucrurile sunt clare. Am considerat ca in acest moment, el nu e bine, dar sper sa-si revina, sa se antreneze, sa fie liderul vestiarului.