Probleme mari la granița României! Zeci de mii de oameni au trecut fără control epidemiologic8Foto© bzi.ro

Probleme mari la granița României! Zeci de mii de oameni au trecut fără control epidemiologic

, 19 știri, 278 vizualizări

Cozi interminabile în vămile din vestul țării. Șoferii așteaptă mai bine de 5 ore pentru a ieși sau intra în România. În sprijinul lor, autoritățile au deschis și alte puncte de trecere a frontierei din vest. Abia deschis traficului rutier, punctul de trecere a frontierei Borș este deja plin de mașini, atât pe sensul de ieșire cât și pe cel de intrare în țară.

Autoritățile române și maghiare au decis deschiderea acestui punct, împreună cu Nădlac II, după cozile infernale care s-au format ieri în Nădlac I. Autoritățile române par că au fost luate prin surprindere de numărul mare de români care au intrat în țară dinspre Ungaria. Peste 30.000 de oameni au trecut prin Vama Nădlac fără control epidemiologic, transmite Mediafax.

Oamenii s-au călcat în picioare pentru a intra în țară. Peste 30.000 de oameni au trecut prin Vama Nădlac după ce autoritățile române au ridicat starea de urgență. Cei care au plecat spun că au fost chemați de angajatorii din străinătate la lucru, cei care se întorc profită de faptul că acum nu mai trebuie să intre în carantină.