Profesorii care nu se vaccineaza anti-Covid ar putea preda EXCLUSIV online. Anuntul lui Sorin Cimpeanu© antena3.ro

Profesorii care nu se vaccineaza anti-Covid ar putea preda EXCLUSIV online. Anuntul lui Sorin Cimpeanu

, 8 știri, 128 vizualizări

”Vă împărtășesc o experiență din ceea ce primesc eu ca ministru și ministerul. E o presiune din ce în ce mai mare din partea părinților de a solicita reluarea școlii cu prezență fizică doar cu cadrele didactice vaccinate. Sunt din ce în ce mai mulți acei părinți. Sigur, există probleme de confidențialitate a actului medical, există foarte multe aspecte care trebuie luate în discuție.

Dar vă spun că este această presiune care s-ar putea să ne ducă la un moment dat... Cu tot dragul, colegii cadre didactice care nu sunt vaccinate vor preda online, chiar dacă în școala respectivă vor fi activități cu prezență fizică”, a spus Cîmpeanu, la Ploiești, în cadrul conferinței ”Vaccinare și testare pentru învățare”.

Ministrul Educației a precizat că, momentan, este vorba despre o ipoteză, o decizie urmând să fie luată și în funcție de presiunea din partea părinților.”Este o ipoteză, e bine să ne gândim la toate ipotezele. Depinde cât de mare va fi presiunea în acest sens. Justificată, dintr-o perspectivă. Sigur, perspectivele sunt multiple”, a adăugat Cîmpeanu, potrivit hotnews.