Profesorul Cătălin Tănase de la UAIC a decis să rămână director al Grădinii Botanice din Iași3Foto© bzi.ro

Profesorul Cătălin Tănase de la UAIC a decis să rămână director al Grădinii Botanice din Iași

, 6 știri, 114 vizualizări

Senatul Universității „Alexandru Ioan Cuza”UAIC din Iași a votat în ședința de Senat derulată on-line, ieri (14 mai 2020 – n.r.), noii prorectori ai instituției! Aceștia sunt: prorector pentru programe de masterat și studii doctorale – conf. univ. dr. Florin Brînză, prof. univ. dr. Ionel Mangalagiu – prorector pentru programe de cercetare științifică și transfer de cunoștințe; prof. univ. dr.

Corneliu Iațu – prorector pentru strategie, dezvoltare instituțională și managementul calității; prof. univ. dr. Mihaela Onofrei – prorector pentru activități studențești și parteneriate cu mediul economic și sectorul public, prof. univ. dr. Lucia Cifor – prorector pentru programe de licență și activități de formare a personalului didactic din învățământul preuniversitar

Senatul Universității „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iași a votat echipa de prorectori ai instituției, pentru mandatul 2020-2024, propusă de rectorul – prof. univ. dr. Tudorel Toader. De precizat că, la prorectoratul pentru relații internaționale și parteneriate de studii și cercetare, unde timp de 16 ani a ocupat această poziție prof. univ. dr. Henri Luchian, nu a fost făcută o nominalizare.