Prognoza meteo în intervalul 8-21 iulie. Cum va fi vremea2Foto© cancan.ro

Prognoza meteo în intervalul 8-21 iulie. Cum va fi vremea

, 13 știri, 15 vizualizări

În jumătatea de sud a țării dar și în centru și Moldova se vor semnala furtuni puternice și căderi de grindină, iar cerul va fi variabil. În Dobrogea și sud-estul Munteniei cantitățile de apă vor fi însemnate. Luni noaptea, cerul devine variabil în întreaga țara, nu numai în anumite regiuni, iar șansele de precipitații sunt reduse. Vântul va sufla slab și moderat, iar minimele se vor încadra între 8 și 18 grade, chiar mai scăzute în estul Transilvaniei.

Vremea pe litoral se anunță instabilă marți, maximele ajungând la doar 28 de grade Celsius. Sunt de așteptat și averse, descărcări electrice și vânt cu intensificări. Izolat poate cădea și grindina. La noapte cerul devine mai mult senin, iar minima va fi de 16 grade.

Vremea în Capitală va fi răcoroasă, nu numai astăzi, ci și în umătoarele trei zile. marți, maxima va fi de 26 de grade și pot cădea averse, însoțite de descărcări electrice. Mâine temperatura este așteptată să scadă până la 25 de grade Celsius, iar după-amiaza sunt prognozate noi averse și vânt cu intensificări. Joi temperaturile rămân mai scăzute decât normalul perioadei, dar șansele de precipitații scad.