PROGNOZA METEO pentru perioada 9 – 22 octombrie. Cum va fi vremea în următoarele 2 săptămâni
Foto: www.puterea.ro

PROGNOZA METEO pentru perioada 9 – 22 octombrie. Cum va fi vremea în următoarele 2 săptămâni

13 știri, 22

PROGNOZA METEO pentru perioada 9 – 22 octombrie indică valorile minime și maxime pentru toate regiunile țării, estimarea fiind realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia.

PROGNOZA METEO pentru perioada 9 – 22 octombrie arată estimările temperaturilor maxime și minime, mediate pentru fiecare regiune a țării și adaptate local cu modele statistice, fiind indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariție a precipitațiilor.

PROGNOZA METEO pentru perioada 9 – 22 octombrie în BANAT

Până în data de 12 octombrie temperaturile diurne vor fi în creștere, de la valori, în medie, în jurul a 16 grade, la o medie regională de 22 de grade. Apoi, până la sfârșitul primei săptămâni vremea se va răci, astfel că media valorilor diurne va fi de 18…19 grade. În a doua săptămână vor fi ușoare variații ale temperaturilor diurne, iar media acestora va fi de 18…20 de grade. Temperaturile minime vor fi în creștere de la valori, în medie, de 5…6 grade la începutul intervalului, la o medie în jurul a 9 grade în data de 13 octombrie.

La sfârșitul primei săptămâni minimele termice vor fi în scădere ușoară, până la valori, în medie, de 7…8 grade, iar acestă medie se va menține și pe parcursul celei de-a doua săptămâni a intervalului. Probabilitatea de ploaie va fi mai mare în jurul datei de 13 octombrie și după...

    Citește pe libertatea.ro