Programul magazinelor din București, în Vinerea Floriilor. Restricțiile în Capitală au fost prelungite pentru încă 14 zile4Foto© observatornews.ro

Programul magazinelor din București, în Vinerea Floriilor. Restricțiile în Capitală au fost prelungite pentru încă 14 zile

, 20 știri, 34 vizualizări

„Da, avem CMBSU prin care prelungim măsurile pe care le știti deja pentru că expiră la 12.00 noapte și le mai prelungim. Vine în contextul în care Guvernul a prelungit starea de alertă. O să includ vinerea, pentru că se prinde și vinerea de Florii, iar vinerea de Florii va fi programul la magazine până la ora 20.00, nu până la ora 18.00. Lucru care e deja în hotărârea de Guvern. Nu este nimic nou”, a afirmat Alin Stoica, sâmbătă.

Guvernul a aprobat, joi, hotărârea privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României cu 30 de zile, începând cu data de 13 aprilie, cât și pentru stabilirea măsurilor care sunt aplicate pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Prin urmare, este prelungită circulația în perioada 1 mai - 2 mai, în intervalul orar 20.00 - 05.00, pentru ca oamenii să poată participa la slujba de Înviere, iar magazinele vor fi închise la ora 20.00, în Vinerea Mare, nu la ora 18.00.

Și în perioada 8 mai - 9 mai, persoanele pot circula între ora 20.00 - 05.00 pentru a participa la sărbătoarea religioasă specifică lunii Ramazan.