Proprietarii de câini sunt obligați să își plimbe patrupedele de două ori pe zi, în Germania este lege4Foto© romaniatv.net

Proprietarii de câini sunt obligați să își plimbe patrupedele de două ori pe zi, în Germania este lege

, 6 știri, 41 vizualizări

O lege inedita a fost votată în Germania. Conform acesteia, proprietarii de câini sunt obligați să își plimbe patrupedele de două ori pe zi. Legea va reglementa numărul câinilor din gospodărie, dar și condițiile de trai ale acestora. Conform unei statistice făcute la nivel național, în Germania la fiecare 5 locuințe se afla un câine.

Nemții vor fi obligați ca să își demonstreze prietenia față de animalele de companie, iar ministrul german al Agriculturii a propus un proiect de lege prin care obliga proprietarii de câini să își plimbe patrupedele de două oii pe zi, iar durata totală a plimbărilor trebuie să fie minim o oră.

Legea va obliga, printre altele și ideea de temperatură minimă și maximă a locuinței în care locuiesc câinii, dar și spațiul pe care un animal de companie trebuie să îl aibă. În altă ordine de idei, reglementarea cea mai importantă este aceea că animelele nu vor putea fi lăsați singure toată ziua în locuință.